Élhajlítás a legjobb áron! Élhajlítás akár ingyen is, gyorsan. Kérjen személyre szabott ajánlatot! Élhajlító gépünkkel 3000mm hosszban tudunk hajlítani!

Élhajlítás

Élhajlítás gyorsan, olcsón

Az élhajlításhoz Imal gyártású Delem vezérlésű 5 tengelyes élhajlító gépet használunk. Élhajlító gépünkkel 3000mm-es hosszban tudunk hajlítani. Az élhajlítás max. 160 tonna nyomással történik.

Élhajlító gépünkben teljesen új szerszámkészlet található, ezzel a lehető legpontosabb élhajlítást tudjuk végrehajtani!

IMG_5454

thumb_IMG_7615_1024

Hamarosan lángvágás Budapesten!

Tovább bővítjük gépparkunkat, így hamarosan már lángvágás szolgáltatásunk is elérhetővé válik.

Csaphegesztés, csapfellövés

Szintén vállalunk csaphegesztést, csapfellövést, amely helyettesíti a megszokott, költséges eljárásokat, úgymint: előlyukasztás, fúrás, menetvágás, csavarozott rögzítőelemek, ragasztás, körbehegesztett rögzítők, stb.Kérje árajánlatunkat lángvágásra, csaphegesztésre, csapfellövésre is!
Lézervágás
Lézervágás

A lézervágás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. A lézervágás termelékenységével és hatékonyságával egyetlen technológia sem tud versenyezni!

Tudjon meg többet
Élhajlítás
Élhajlítás

Imal gyartmányú Delem vezerlésű 5 tengelyes élhajlitó gépünkkel 3000mm hosszig tudunk hajlitani, 160 tonna max erőnyomással.

Tudjon meg többet
Kérjen személyre szabott árajánlatot

Ha konkrét elképzelései vannak, esetleg műszaki rajzzal is rendelkezik, töltse ki az űrlapot. Árajánlatunk órákon belül megérkezik!

Kérjen árajánlatot!
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha még nem biztos benne, hogy Önnek a lézervágás a legjobb megoldás, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit, tőlünk mindent megtudhat a lemezmegmunkálással kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A lézervágást Trumpf L3030 típusú lézervágó géppel végezzük. A lézervágó gép vágási pontossága 0.01 mm. A megmunkálható anyagok többek között az acél, rozsdamentes acél és az alumínium.

A lézervágó gép

Bővebben a lézervágó gépről

Új gépünkkel nincs többé lehetetlen feladat! A korábbi Trumpf L3030 típusú lézervágó gép mellé egy Trumpf L3050 típusú lézervágó gép érkezett! A gép 5000W-os teljesítménye minden igényt kielégít.

Bővebben a lézervágó gépről

Fémmegmunkálás profiktól

Legyen szó lézervágásról, élhajlításról, vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az Ügyfél igényei a legfontosabbak.

  • Rugalmasság, ügyfélközpontúság
  • Lézervágási áraink a piacon a legkedvezőbbek
  • Hogy minden egy helyen legyen, a lézervágáshoz az alapanyagot is tudjuk biztosítani.
  • Vállaljuk teljesen egyedi darabok lézervágását is, akár egyetlen darabot is rendelhet.
  • Lézervágás Budapesten, Csepelen, közel Önhöz.