Lézervágás, élhajlítás, lángvágás és egyéb fémmegmunkálások a Twins Broadcast Kft.-től. Ha szeretne gyorsan árajánlatot kapni, ha nem akar bosszankodni a be nem tartott határidők miatt és mindenek előtt alacsony áron szeretne minőségi munkát, akkor jó helyen jár.

Megérkezett az új Trumpf L3050-es lézervágó gépünk

Az országban szinte egyedülálló vágási vastagság és gyorsaság, megnövelt kapacitás, így már nincs számunkra lehetetlen kihívás. Teszteljen le minket!

Bővebben a lézervágó gépről

Miért minket válasszon

 • lézervágás kedvező áron
 • lézervágás, élhajlítás, lángvágás rövid határidővel
 • lézervágás árajánlat órák alatt
 • lézrevágás, élhajlítás személyre szabott árkalkulációval
 • lemezmegmunkálás akár ingyen is!
 • vállaljuk speciális egyedi alkatrészek gyártását
 • illetve nagy szériás tömegcikkek elkészítését is.

Gépeink lehetővé teszik acéllemez alapanyagok mellett az alumínium, műanyagok és rozsdamentes acélanyagok vágását is. Vállaljuk speciális egyedi alkatrészek gyártását, illetve nagy szériás tömegcikkek elkészítését is. Fémmegmunkálás felsőfokon! A lézervágást Budapest területén, Csepelen hajtjuk végre. Lemezmegmunkálás akár ingyen is!

Lézervágási technológiánk segítségével lehetővé válnak a fémmegmunkálás legfejlettebb eszközei. A lemezmegmunkálás mellet még sok szolgáltatás nyílik vendégeink számára. Acél- és rozsdamentes lapok lemezmegmunkálása estén kedvező árral szolgálhatunk. Emellett lehetőség nyílik személyre szabott lemezmegmunkálási árkalkulációra is. A megrendelői igényeknek megfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a korrekt, olcsó és pontos munkára.

Lézervágás
Lézervágás

A lézervágás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. A lézervágás termelékenységével és hatékonyságával egyetlen technológia sem tud versenyezni!

Tudjon meg többet
Élhajlítás
Élhajlítás

Imal gyartmányú Delem vezerlésű 5 tengelyes élhajlitó gépünkkel 3000mm hosszig tudunk hajlitani, 160 tonna max erőnyomással.

Tudjon meg többet
Kérjen személyre szabott árajánlatot

Ha konkrét elképzelései vannak, esetleg műszaki rajzzal is rendelkezik, töltse ki az űrlapot. Árajánlatunk órákon belül megérkezik!

Kérjen árajánlatot!
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha még nem biztos benne, hogy Önnek a lézervágás a legjobb megoldás, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit, tőlünk mindent megtudhat a lemezmegmunkálással kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A lézervágást Trumpf L3030 típusú lézervágó géppel végezzük. A lézervágó gép vágási pontossága 0.01 mm. A megmunkálható anyagok többek között az acél, rozsdamentes acél és az alumínium.

A lézervágó gép

Bővebben a lézervágó gépről

Új gépünkkel nincs többé lehetetlen feladat! A korábbi Trumpf L3030 típusú lézervágó gép mellé egy Trumpf L3050 típusú lézervágó gép érkezett! A gép 5000W-os teljesítménye minden igényt kielégít.

Bővebben a lézervágó gépről

Fémmegmunkálás profiktól

Legyen szó lézervágásról, élhajlításról, vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az Ügyfél igényei a legfontosabbak.

 • Rugalmasság, ügyfélközpontúság
 • Lézervágási áraink a piacon a legkedvezőbbek
 • Hogy minden egy helyen legyen, a lézervágáshoz az alapanyagot is tudjuk biztosítani.
 • Vállaljuk teljesen egyedi darabok lézervágását is, akár egyetlen darabot is rendelhet.
 • Lézervágás Budapesten, Csepelen, közel Önhöz.