Referenicák: fűtő berendezés lézervágással

Medence, dézsa fűtő
Medence, dézsa fűtő

Lézervágás és élhajlítás egyben

Lézervágás, élhajlítás, lángvágás és egyéb fémmegmunkálások a Twins Broadcast Kft.-től. Ha szeretne gyorsan árajánlatot kapni, ha nem akar bosszankodni a be nem tartott határidők miatt és mindenek előtt alacsony áron szeretne minőségi munkát, akkor jó helyen jár.

Megérkezett az új Trumpf L3050-es lézervágó gépünk

Az országban szinte egyedülálló vágási vastagság és gyorsaság, megnövelt kapacitás, így már nincs számunkra lehetetlen kihívás. Teszteljen le minket!

Bővebben a lézervágó gépről

Miért minket válasszon

  • lézervágás kedvező áron
  • lézervágás, élhajlítás, lángvágás rövid határidővel
  • lézervágás árajánlat órák alatt
  • lézrevágás, élhajlítás személyre szabott árkalkulációval
  • lemezmegmunkálás akár ingyen is!
  • vállaljuk speciális egyedi alkatrészek gyártását
  • illetve nagy szériás tömegcikkek elkészítését is.

Gépeink lehetővé teszik acéllemez alapanyagok mellett az alumínium, műanyagok és rozsdamentes acélanyagok vágását is. Vállaljuk speciális egyedi alkatrészek gyártását, illetve nagy szériás tömegcikkek elkészítését is. Fémmegmunkálás felsőfokon! A lézervágást Budapest területén, Csepelen hajtjuk végre. Lemezmegmunkálás akár ingyen is!

Lézervágási technológiánk segítségével lehetővé válnak a fémmegmunkálás legfejlettebb eszközei. A lemezmegmunkálás mellet még sok szolgáltatás nyílik vendégeink számára. Acél- és rozsdamentes lapok lemezmegmunkálása estén kedvező árral szolgálhatunk. Emellett lehetőség nyílik személyre szabott lemezmegmunkálási árkalkulációra is. A megrendelői igényeknek megfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a korrekt, olcsó és pontos munkára.