Technológiai megújulást és munkavállalói létszám megtartását szolgáló fejlesztés

Kedvezményezett: Twins Broadcast

Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Technológiai megújulást és munkavállalói létszám

megtartását szolgáló fejlesztés  a Twins Broadcast Kft-nél

Projektazonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00922

Szerződött támogatás összege: 18 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 64,83 %

Fejlesztés célja, hogy új technológiai eszközök beszerzésével bővüljön a vállalkozásunk tevékenységi köre, továbbá biztosított legyen a meglévő munkavállalók foglalkoztatása és további munkavállalók felvétele. Az új eszközök ipari hegesztőgép, szalagfűrész, tüsketisztító, szerszámszekrény és targonca technológiai megújulást eredményeznek cégünk életében. A beszerzésre kerülő eszközök gyártói jellemzően piacvezetők, mind a technológiai újítások mind pedig megbízhatóság szempontjából.

A gyártók szakértelmükkel támogatva olyan megoldásokat kínálnak, amiket eddig lehetetlen feladatnak gondoltunk. A beszerzésre kerülő eszközök részben kompatibilisek a már meglévő eszközökkel, azok teljesítményét és élettartamát segítik megőrizni, másrészt az új technológiáknak köszönhetően bővítik a lézervágás, élhajlítás, fémmegmunkálás tevékenységeinket minőségben és választékban.

Eszközbeszerzésen kívül megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása keretén belül

59,64 kW-os napelemes rendszer telepítése valósul meg, amellyel ellátjuk az épület és a technológiai gyártó eszközök villamos energia igényét, ezzel csökkentve a magas villamos energia költséget és a környezetünkre káros üvegházhatású gázok kibocsátását.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.09.

Hamarosan lángvágás Budapesten!

Tovább bővítjük gépparkunkat, így hamarosan már lángvágás szolgáltatásunk is elérhetővé válik.

Csaphegesztés, csapfellövés

Szintén vállalunk csaphegesztést, csapfellövést, amely helyettesíti a megszokott, költséges eljárásokat, úgymint: előlyukasztás, fúrás, menetvágás, csavarozott rögzítőelemek, ragasztás, körbehegesztett rögzítők, stb. Kérje árajánlatunkat lángvágásra, csaphegesztésre, csapfellövésre is!
Lézervágás
Lézervágás

A lézervágás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. A lézervágás termelékenységével és hatékonyságával egyetlen technológia sem tud versenyezni!

Tudjon meg többet
Élhajlítás
Élhajlítás

Imal gyartmányú Delem vezerlésű 5 tengelyes élhajlitó gépünkkel 3000mm hosszig tudunk hajlitani, 160 tonna max erőnyomással.

Tudjon meg többet
Kérjen személyre szabott árajánlatot

Ha konkrét elképzelései vannak, esetleg műszaki rajzzal is rendelkezik, töltse ki az űrlapot. Árajánlatunk órákon belül megérkezik!

Kérjen árajánlatot!
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha még nem biztos benne, hogy Önnek a lézervágás a legjobb megoldás, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit, tőlünk mindent megtudhat a lemezmegmunkálással kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A lézervágást Trumpf L3030 típusú lézervágó géppel végezzük. A lézervágó gép vágási pontossága 0.01 mm. A megmunkálható anyagok többek között az acél, rozsdamentes acél és az alumínium.

A lézervágó gép

Bővebben a lézervágó gépről

Új gépünkkel nincs többé lehetetlen feladat! A korábbi Trumpf L3030 típusú lézervágó gép mellé egy Trumpf L3050 típusú lézervágó gép érkezett! A gép 5000W-os teljesítménye minden igényt kielégít.

Bővebben a lézervágó gépről

Fémmegmunkálás profiktól

Legyen szó lézervágásról, élhajlításról, vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az Ügyfél igényei a legfontosabbak.

  • Rugalmasság, ügyfélközpontúság
  • Lézervágási áraink a piacon a legkedvezőbbek
  • Hogy minden egy helyen legyen, a lézervágáshoz az alapanyagot is tudjuk biztosítani.
  • Vállaljuk teljesen egyedi darabok lézervágását is, akár egyetlen darabot is rendelhet.
  • Lézervágás Budapesten, Csepelen, közel Önhöz.
Oldal tetejére