Lézervágás Csepelen. Lézervágás időre, kedvező áron, a legjobbaktól

Lézervágás

Lézervágás profiktól

Cégünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt a lézervágás területén. Legyen az nagyszériás tömegcikk vagy speciális egyedi alkatrész, mi a legjobb áron, a legrövidebb határidővel elkészítjük azt. A lézervágást hozott anyagból is elvégezzük, de ha igényli, mi is tudjuk biztosítani a lézervágás alapanyagát. Már 3 darab lézervágó gépük áll az Önök szolgálatára.

Árajánlatunk garantáltan gyorsan megérkezik, akár pár órán belül személyre szabottan kapja meg a lézervágási munka költségeit tartalmazó ajánlatunkat.

Gépeink lehetővé teszik acéllemez alapanyagok mellett az alumínium, műanyagok és rozsdamentes acélanyagok lézervágását is. A lézervágást Budapest területén, Csepelen hajtjuk végre.

Lézervágási technológiánk segítségével lehetővé válnak a fémmegmunkálás legfejlettebb eszközei. A lemezmegmunkálás mellet még sok szolgáltatás nyílik vendégeink számára. Acél- és rozsdamentes lapok lemezmegmunkálása estén kedvező árral szolgálhatunk. Emellett lehetőség nyílik személyre szabott lemezmegmunkálási árkalkulációra is. A megrendelői igényeknek megfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a korrekt, olcsó és pontos munkára.

Lézervágás referenciáink

Mi az a lézervágás

A lézervágás a termikus vágások családjába tartozik. A jellegét tekintve a lézervágás gőzölögtető vágás.

Az anyag a vágási résben elgőzölög, a keletkező fémgőzt gázsugár fújja ki. A lézersugár fókuszálásával olyan teljesítménysűrűséget érünk el ami hatására az alapanyagok elolvadnak és elgőzölögnek. A folyamatos vágást egymást átlapoló lyukak sorozatával kapjuk meg. A vágási rés a lehető legkisebb ahol még az anyag újra összehegedése nem történik meg.

A lézervágás főbb jellemzői:

  • A munkadarabot mechanikus érintés nélkül vágja
  • Keskeny vágórés, fémeknél kb 0.1mm
  • Kis hőhidak, nagyfokú tervezési szabadság
  • Nagyon jó minőségű vágott felület
  • A lángvágással és a plazmavágással összehasonlítva, a lézervágás után további felület megmunkálásra nincs szükség.

A lézervágás története

1965-ben, az első sorozatgyártású lézervágó gépet arra használták, hogy lyukat fúrjanak a gyémántba. 1967-ben, megjelent a lézerrel támogatott oxigén sugaras fémvágás. Az 1970-es években, a lézervágás technológiát állították termelésbe, hogy titánt vágjanak az űrrepülőgépekhez. Ugyanakkor a lézervágás a fémiparon kívül is kezdett elterjedni, mivel nem csak fémeket lehet ezzel a technológiával vágni. A lézervágás széndioxidos változatát a textiliparban hasznosították leginkább.

Hamarosan lángvágás Budapesten!

Tovább bővítjük gépparkunkat, így hamarosan már lángvágás szolgáltatásunk is elérhetővé válik.

Csaphegesztés, csapfellövés

Szintén vállalunk csaphegesztést, csapfellövést, amely helyettesíti a megszokott, költséges eljárásokat, úgymint: előlyukasztás, fúrás, menetvágás, csavarozott rögzítőelemek, ragasztás, körbehegesztett rögzítők, stb. Kérje árajánlatunkat lángvágásra, csaphegesztésre, csapfellövésre is!
Lézervágás
Lézervágás

A lézervágás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. A lézervágás termelékenységével és hatékonyságával egyetlen technológia sem tud versenyezni!

Tudjon meg többet
Élhajlítás
Élhajlítás

Imal gyartmányú Delem vezerlésű 5 tengelyes élhajlitó gépünkkel 3000mm hosszig tudunk hajlitani, 160 tonna max erőnyomással.

Tudjon meg többet
Kérjen személyre szabott árajánlatot

Ha konkrét elképzelései vannak, esetleg műszaki rajzzal is rendelkezik, töltse ki az űrlapot. Árajánlatunk órákon belül megérkezik!

Kérjen árajánlatot!
Lépjen velünk kapcsolatba

Ha még nem biztos benne, hogy Önnek a lézervágás a legjobb megoldás, lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdéseit, tőlünk mindent megtudhat a lemezmegmunkálással kapcsolatban.

Lépjen velünk kapcsolatba!

A lézervágást Trumpf L3030 típusú lézervágó géppel végezzük. A lézervágó gép vágási pontossága 0.01 mm. A megmunkálható anyagok többek között az acél, rozsdamentes acél és az alumínium.

A lézervágó gép

Bővebben a lézervágó gépről

Új gépünkkel nincs többé lehetetlen feladat! A korábbi Trumpf L3030 típusú lézervágó gép mellé egy Trumpf L3050 típusú lézervágó gép érkezett! A gép 5000W-os teljesítménye minden igényt kielégít.

Bővebben a lézervágó gépről

Fémmegmunkálás profiktól

Legyen szó lézervágásról, élhajlításról, vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az Ügyfél igényei a legfontosabbak.

  • Rugalmasság, ügyfélközpontúság
  • Lézervágási áraink a piacon a legkedvezőbbek
  • Hogy minden egy helyen legyen, a lézervágáshoz az alapanyagot is tudjuk biztosítani.
  • Vállaljuk teljesen egyedi darabok lézervágását is, akár egyetlen darabot is rendelhet.
  • Lézervágás Budapesten, Csepelen, közel Önhöz.
Oldal tetejére